Bug 1487138 - [UPSTREAM] All catalog items display in edit tag page, while only one item was selected
Summary: [UPSTREAM] All catalog items display in edit tag page, while only one item wa...
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.9.0
Assignee: lgalis
QA Contact: Ruslana Babyuk
URL:
Whiteboard: ui:tag:service
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-08-31 10:01 UTC by Ruslana Babyuk
Modified: 2018-01-11 10:55 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-01-11 10:55:07 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
info_section (20.02 KB, image/png)
2017-08-31 10:01 UTC, Ruslana Babyuk
no flags Details
5.8.2_edit_info (55.35 KB, image/png)
2017-09-04 07:32 UTC, Ruslana Babyuk
no flags Details

Description Ruslana Babyuk 2017-08-31 10:01:47 UTC
Created attachment 1320535 [details]
info_section

Description of problem:
All catalog items display in edit tag page, while only one item was selected

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.0, upstream

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Add catalog
2. Add 3 or more catalogs item in one catalog
3. In list, view check 1 catalog item
4. Open edit tag page
5. Check info about tagged item

Actual results:
All catalog item display

Expected results:
Only select item should be present in this section

Additional info:

Comment 2 Dave Johnson 2017-09-01 20:53:15 UTC
Just to make sure, this is not present in 5.8.2, correct Ruslana?  THX

Comment 3 Ruslana Babyuk 2017-09-04 07:31:39 UTC
Yes, for 5.8.2 tag info selection works properly

Comment 4 Ruslana Babyuk 2017-09-04 07:32:09 UTC
Created attachment 1321709 [details]
5.8.2_edit_info

Comment 5 Dave Johnson 2018-01-11 04:41:15 UTC
Ruslana, just curious if this is still the case with 5.9 and 5.8.3.

Comment 6 Ruslana Babyuk 2018-01-11 10:55:07 UTC
Hi Dave,

Checked 5.8.3 and 5.9, not reproducible. Closing this issue


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.