Bug 1489433 - Dashboard utilization circle doesn't show up when 0 out of 0 is used
Summary: Dashboard utilization circle doesn't show up when 0 out of 0 is used
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: ovirt-engine-dashboard
Classification: oVirt
Component: Core
Version: 1.2.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
low
low
Target Milestone: ovirt-4.2.1
: ---
Assignee: Scott Dickerson
QA Contact: Pavel Novotny
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-09-07 12:44 UTC by Radim Hrazdil
Modified: 2018-02-12 11:57 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version: ovirt-engine-dashboard-1.2.1-1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-02-12 11:57:44 UTC
oVirt Team: UX
rule-engine: ovirt-4.2+


Attachments (Terms of Use)
grey circle missing in storage utilization graph (26.79 KB, image/png)
2017-09-07 12:44 UTC, Radim Hrazdil
no flags Details
screen: Dashboard - fixed storage utilization donut chart (36.60 KB, image/png)
2018-01-22 14:32 UTC, Pavel Novotny
no flags Details


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 84995 0 master MERGED Utilization trend donut to display when total and used are 0 2017-12-04 17:11:45 UTC
oVirt gerrit 86323 0 ovirt-engine-dashboard-1.2 MERGED Utilization trend donut to display when total and used are 0 2018-01-16 15:04:40 UTC

Description Radim Hrazdil 2017-09-07 12:44:26 UTC
Created attachment 1323090 [details]
grey circle missing in storage utilization graph

Description of problem:

I noticed that on dashboard, the utilization circles don't show up, when the utilization is 
0 out of 0, for example 0.0 Avaliable of 0 MiB in storage tab. This happens when there is no storage domain in active state.

It doesn't happen on occasions when (in case of CPU) 100% Avaliable of 100% (so 0% used).


Version-Release number of selected component (if applicable):
Version: 4.1.6.1-0.1.el7

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Have one storage domain in inactive state


Actual results:
there is no grey circle around the value in the utilization 

Expected results:
there should be grey circle around the value

Additional info:

Comment 1 Pavel Novotny 2018-01-22 14:31:24 UTC
Verified in
ovirt-engine-4.2.1.2-0.1.el7.noarch
ovirt-engine-dashboard-1.2.1-1.el7ev.noarch

The storage utilization donut chart is now visible even with 0%,
for example when all storages are not active.
See attached screenshot.

Comment 2 Pavel Novotny 2018-01-22 14:32:25 UTC
Created attachment 1384463 [details]
screen: Dashboard - fixed storage utilization donut chart

Comment 3 Sandro Bonazzola 2018-02-12 11:57:44 UTC
This bugzilla is included in oVirt 4.2.1 release, published on Feb 12th 2018.

Since the problem described in this bug report should be
resolved in oVirt 4.2.1 release, it has been closed with a resolution of CURRENT RELEASE.

If the solution does not work for you, please open a new bug report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.