Bug 150067 - rgmanager ignores autostart="0" in cluster.conf for resource groups
Summary: rgmanager ignores autostart="0" in cluster.conf for resource groups
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Retired
Component: rgmanager   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Lon Hohberger
QA Contact: Cluster QE
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-02 02:56 UTC by Lon Hohberger
Modified: 2009-04-16 20:16 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version: RHCS4U2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-30 17:53:33 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Lon Hohberger 2005-03-02 02:56:59 UTC
Description of problem:

SSIA.  Telling rgmanager to not start one or more services automatically on
startup doesn't work; they're started anyway.

Comment 1 Lon Hohberger 2005-03-02 17:09:28 UTC
Fixed in CVS.

Comment 2 Bastien Nocera 2005-08-17 10:22:12 UTC
The problem hasn't been fixed in a released version yet.

Comment 9 Bastien Nocera 2005-11-30 16:50:39 UTC
The problem still exist with the current rgmanager.

Comment 10 Lon Hohberger 2005-11-30 17:53:33 UTC
No, it does not.  system-config-cluster-1.0.16 is not putting out autostart="0"
when the box is unchecked.  This is not an rgmanager problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.