Bug 150676 - Some GIFs fail to render
Some GIFs fail to render
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: libungif (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthias Clasen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-03-09 10:55 EST by Andrew Gormanly
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-29 12:49:08 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
GIF which exposes the bug (44.99 KB, image/gif)
2005-03-09 10:57 EST, Andrew Gormanly
no flags Details

  None (edit)
Description Andrew Gormanly 2005-03-09 10:55:52 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.3) Gecko/20050104 Red Hat/1.4.3-3.0.7

Description of problem:
Certain GIF images will not render.  First discovered with Mozilla, verified with eog.

Same file render perfectly in RHEL 3, Fedora Core 2

Version-Release number of selected component (if applicable):
libungif-4.1.3-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. eog WPAGE.gif
2.
3.
  

Actual Results:  Error message:

loading failed: WPAGE.gif
loading failed: GIF image loader can't understand this image..

Expected Results:  The GIF is rendered by whichever (suitable) program is used.

Additional info:

I'll upload a sample file, from the PGI compiler documentation.
Comment 1 Andrew Gormanly 2005-03-09 10:57:22 EST
Created attachment 111811 [details]
GIF which exposes the bug
Comment 2 Matthias Clasen 2005-03-09 14:16:07 EST
The gif appears to be simply invalid. It doesn't work in ImageMagick
either.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.