Bug 150690 - autofs/automounter failing after up2date operation.
Summary: autofs/automounter failing after up2date operation.
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: autofs   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Moyer
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-09 18:22 UTC by Terry J Holt
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-08 17:59:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Terry J Holt 2005-03-09 18:22:05 UTC
Description of problem:updated to 2.4.21-27.0.2.EL. 
autofs/automounter failing. Was ok previous to upgrade. Command line 
entry & response: cd /home/rwang
/home/rwang: No such file or directory.

/var/log/messages entry:
Mar  9 10:18:37 bia automount[24762]: attempting to mount 
entry /home/rwang
Mar  9 10:18:37 bia automount[22828]: mount(nfs): no host elected
Mar  9 10:18:37 bia automount[22828]: failed to mount /home/rwang



Version-Release number of selected component (if applicable):
#82 rpm -q autofs
autofs-4.1.3-47


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Suzanne Hillman 2005-03-10 20:25:59 UTC
Please attach a copy of your /etc/auto.master file, and any files that it
references.

Comment 2 Jeff Moyer 2005-03-10 20:46:44 UTC
In the mean time, you can also try the rpm at the following location:

  http://people.redhat.com/jmoyer/autofs-4.1.3-104.i386.rpm

This is the version that will be released with U5, and should address your problem.

-Jeff

Comment 3 Jeff Moyer 2005-03-10 21:48:20 UTC
A fix for this will be released with U5.

Comment 4 Jeff Moyer 2005-05-31 13:23:39 UTC
It seems this problem is still appearing in the field, so I'm changing the state
back to assigned.

Comment 5 Jeff Moyer 2005-06-08 14:04:43 UTC
Terry,

Can you please give an update on this?  Does the U5 package work for you?  The
package released with U5 is autofs-4.1.3-130.

Thanks.

Comment 6 Terry J Holt 2005-06-08 14:59:52 UTC
The U5 package resolved the automounter issue.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.