Bug 151409 - Installer doesn't recognize an Adaptec 2005S RAID card
Summary: Installer doesn't recognize an Adaptec 2005S RAID card
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dave Jones
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-17 17:57 UTC by Glen
Modified: 2015-01-04 22:17 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-18 08:00:23 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Glen 2005-03-17 17:57:37 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050302 Firefox/1.0.1 Fedora/1.0.1-1.3.2

Description of problem:
The installer doesn't recognize my Adaptec 20005S zero channel RAID card.  In fact, when I go to try and load the i2o block device module it isn't even present it seems.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Try to install fedora on a system with an Adaptec 2005S.
2.
3.
  

Actual Results:  It couldn't find my hard drive and I couldn't find the appropriate module needed.

Expected Results:  I should at least be able to manually load the module.

Additional info:

Comment 1 Glen 2005-03-18 08:00:23 UTC
Shoot, I must have been smoking crack on this one.  Just got fc4 test1
installed.  Although it's still kinda annoying that it doesn't just
automatically detect my card.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.