Bug 151596 - Printing broken in OOo writer
Summary: Printing broken in OOo writer
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-20 15:16 UTC by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-24 15:19:22 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
The output of a scan of a printout (11.01 KB, image/png)
2005-03-20 15:16 UTC, Paul F. Johnson
no flags Details
The file the printjob was created from. Note that problem of text positioning on a graphic from OOo Draw is out as well (13.22 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2005-03-20 15:18 UTC, Paul F. Johnson
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 42190 None None None Never
OpenOffice.org 45944 None None None Never

Description Paul F. Johnson 2005-03-20 15:16:57 UTC
Description of problem:
Text gets over printed (see the attached png to demonstrate). This is not being
see on any other printing application (such as Scribus or Gimp)

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.9.85-1
cups 1.1.23-14

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Print a document
2.
3.
  
Actual results:
See attachment

Expected results:
Print out should be correct

Additional info:
This is quite an old bug which goes from time to time with different releases.
I'm using an HP980cxi printer.

Comment 1 Paul F. Johnson 2005-03-20 15:16:57 UTC
Created attachment 112157 [details]
The output of a scan of a printout

Comment 2 Paul F. Johnson 2005-03-20 15:18:32 UTC
Created attachment 112158 [details]
The file the printjob was created from. Note that problem of text positioning on a graphic from OOo Draw is out as well

Comment 3 Caolan McNamara 2005-03-21 12:00:43 UTC
I can see it with 1.9.84-1 as well

Comment 4 Caolan McNamara 2005-03-24 14:19:31 UTC
It's the single quotes that are causing the problem, as a workaround
tools->autocorrect->custom quotes and unselect replace and retype the quotes
will use ascii quotes instead of typographic ones which don't have this problem
apparently with Luxi Sans. Trying to get some information upstream

Comment 5 Caolan McNamara 2005-03-24 15:19:22 UTC
It's a generic problem with 1.9.X at the moment apparently, I'm assured they
have a fix which will appear around 1.9.89/1.9.90.

http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=42190


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.