Bug 152160 - Mail filter does not mark messages as 'read'
Mail filter does not mark messages as 'read'
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-03-25 09:35 EST by Sean Carolan
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-10-02 12:51:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sean Carolan 2005-03-25 09:35:18 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050323 Firefox/1.0.2 Fedora/1.0.2-1.3.1

Description of problem:
I have a mail filter with two actions.  The first is set to catch all email from a particular mailing list and move it into a folder.  The second action is supposed to mark these emails as 'read', but they are still showing as 'unread'.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.  Create a filter based on mailing list
2.  Add action to mark email as 'read'
3.  Wait for email to arrive  

Actual Results:  Mail not marked as 'read'

Expected Results:  Mail should be marked as read

Additional info:
Comment 1 Ignacio Vazquez-Abrams 2005-04-30 17:03:11 EDT
Does it work if you reverse the actions, i.e., mark it read first, then move it?
Comment 3 Matthew Barnes 2007-01-01 07:45:02 EST
Is this problem still present in Fedora Core 6?
Comment 4 Matěj Cepl 2007-08-31 11:21:50 EDT
The distribution against which this bug was reported is no longer supported,
could you please reproduce this with the updated version of the currently
supported distribution (Fedora Core 6, or Fedora 7, or Rawhide)? If this issue
turns out to still be reproducible, please let us know in this bug report.  If
after a month's time we have not heard back from you, we will have to close this

Setting status to NEEDINFO, and awaiting information from the reporter.

Thanks in advance.
Comment 5 Matthew Barnes 2007-10-02 12:51:49 EDT

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.