Bug 152214 - USB mouse does not work on Dell Latitude D600 laptop
Summary: USB mouse does not work on Dell Latitude D600 laptop
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: kudzu   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-26 15:23 UTC by Dmitri Varsanofiev
Modified: 2014-03-17 02:53 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-20 17:33:27 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
As requested (276 bytes, text/plain)
2005-03-29 02:10 UTC, Dmitri Varsanofiev
no flags Details

Description Dmitri Varsanofiev 2005-03-26 15:23:41 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0

Description of problem:
After installation of RHEL on Dell Latitude D600 laptop, USB mouse does not work. Manual insmod of the usb-uhci.o fixes the situation.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install RHEL onto laptop with USB mouse and PS/2 pointing device, specify PS/2 as the mouse
2. Boot
3. USB mouse does not work
  

Actual Results:  USB mouse did not work

Expected Results:  USB mouse should work

Additional info:

Manual insmod of a proper usb driver makes USB mouse to work

Comment 1 Bill Nottingham 2005-03-28 20:07:10 UTC
Please attach /etc/modules.conf.

Comment 2 Dmitri Varsanofiev 2005-03-29 02:10:10 UTC
Created attachment 112407 [details]
As requested

Comment 3 Bill Nottingham 2005-03-29 17:19:26 UTC
usb-uhci is not loaded on startup?

What version of initscripts and kernel do you have installed?

Comment 4 Bill Nottingham 2005-09-20 17:33:27 UTC
Closing, no response.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.