Bug 1523 - running AfterStep deletes configuration
running AfterStep deletes configuration
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xinitrc (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-03-16 07:23 EST by aspa
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-18 16:29:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description aspa 1999-03-16 07:23:27 EST
when running AfterStep by using .wm_config the
/usr/X11R6/bin/RunWM script's Start_AfterStep() function
runs wmconfig which deletes all the configuration
changes that the user has made. wmconfig should
probably be ran only on the first time that the user
starts AfterStep and should check if the configuration
exists.

--
	aspa
Comment 1 Preston Brown 1999-03-18 16:29:59 EST
users are supposed to make changes to their menus by using the
.wmconfig directory in their home directory.  See the wmconfig man
page.

We do not support other methods of editing the menus than through the
wmconfig interface, if you wish to continue using RunWM.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.