Bug 1525237 - Tag filter missing from Physical Infrastructure Topology view
Summary: Tag filter missing from Physical Infrastructure Topology view
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.10.0
Assignee: Felipe
QA Contact: Dave Johnson
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-12-12 20:52 UTC by Jerome Marc
Modified: 2019-02-07 23:00 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version: 5.10.0.20
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-02-07 23:00:45 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: Lenovo
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
Physical Infrastructure Topology View with no Tag filtering (198.45 KB, image/png)
2017-12-12 20:52 UTC, Jerome Marc
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:0212 None None None 2019-02-07 23:00:51 UTC

Description Jerome Marc 2017-12-12 20:52:17 UTC
Created attachment 1366950 [details]
Physical Infrastructure Topology View with no Tag filtering

Description of problem:
The Topology view for physical infrastructure does not allow users to filter out tags on the graph. All other topology views let you do that. It should be added to the physical infrastructure topology view.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.0.12.20171205180333_3e32b3d

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate to Compute > Physical Infrastructure > Topology
2.
3.

Actual results:
Topology view does not allow to filter out tags

Expected results:
Topology view should display a tag filter like all other topology views.

Additional info:

Comment 2 tstoddard 2018-02-20 18:30:31 UTC
2/20/2018: Moving to 6.0.0 release.

Comment 3 Rodney H. Brown 2018-10-17 13:48:08 UTC
Fixed in PR  https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/pull/4743 upstream.  Requires backport for inclusion in the 5.10 stream.

Comment 4 Rodney H. Brown 2018-11-13 20:07:55 UTC
Verified with build 5.10.0.20.20181016163900_fe677b4

Comment 5 errata-xmlrpc 2019-02-07 23:00:45 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:0212


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.