Bug 153304 - firstboot cannot configure "Use Network Login"
firstboot cannot configure "Use Network Login"
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firstboot (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adrian Likins
Depends On:
Blocks: FC4Blocker
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-04-04 12:56 EDT by Rik van Riel
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-04-27 22:32:21 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rik van Riel 2005-04-04 12:56:52 EDT
Description of problem:

When clicking on the "Use Network Login" button on one of the last firstboot
screens, it fails to start up authconfig and configure the network logins.

Version-Release number of selected component (if applicable):


Steps to Reproduce:
1. install a recent rawhide
2. in firstboot, try to configure network configuration
Comment 1 Jeremy Katz 2005-04-27 21:19:53 EDT
This works for me... are you still having problems with this? 
Comment 2 Rik van Riel 2005-04-27 22:32:21 EDT
If it works for you, I'll assume it's been fixed now. If I still have problems
with the next system I install I'll reopen.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.