Bug 153934 - Installer stops due to missing file
Installer stops due to missing file
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Mike McLean
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-04-05 18:45 EDT by jason hartshorn
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-09-21 17:12:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jason hartshorn 2005-04-05 18:45:24 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8

Description of problem:
This file  is supposed to be on disk 3 but it isnt. The only one on there is the x86 version. Without this file on the iso the install will not complete. It just keeps asking for FC3 disk 3. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Run install
2. It will run into the problem when processing disk 3 at approx 53% complete

Actual Results:  install waits for a disk 3 with the said file.

Expected Results:  install should have installed the rpm, but it doesnt exist.

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2005-04-06 06:47:10 EDT
Can you verify your media according to the instructions at
Comment 2 jason hartshorn 2005-04-06 15:38:08 EDT
Yes all the cd's check out and I have tried iso's from different locations. They
are all missing this file.
Comment 3 Chris Lumens 2005-04-26 10:58:45 EDT
Sorry to ask a repetitive question, but I just want to make sure.  You have
checked the CD images by hand and seen that there is a libgcj-devel package on
them, correct?  I see that the package is on disc 3 and is named:


In your bug report, you said "libgcj-devel-3.4.2-6.fc3-i386.rpm" (note the extra
dash instead of a period towards the end).  Is this just a typo or is it what
the actual error message was requesting?
Comment 4 Jeremy Katz 2005-09-21 17:12:48 EDT
Since there are insufficient details provided in this report for us to
investigate the issue further, and we have not received the feedback we
requested, we will assume the problem was not reproduceable or has been fixed in
a later update for this product.  If you have further details, feel free to
reopen the report with the additional details attached.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.