Bug 15415 - Buttons not working
Summary: Buttons not working
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-core   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Havoc Pennington
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-08-04 17:11 UTC by Dale Lovelace
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-29 19:31:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Dale Lovelace 2000-08-04 17:11:11 UTC
None of these buttons have any effect:

7/stop
9/play
1/rewind
3/fastforward
5/restart
0/quit
enter/help

Comment 1 Bill Nottingham 2000-08-04 18:24:51 UTC
They all work fine here for me.

Comment 2 Dale Lovelace 2000-08-23 21:35:06 UTC
 They still don't work for me.

Comment 3 Dale Lovelace 2000-08-27 18:39:42 UTC
 This only happens in gnome-terminal...

Comment 4 Havoc Pennington 2000-08-29 18:50:42 UTC
Any effect where? This is a very vague bug report. ;-) Are you in a
gnome-terminal? Why does gnome-terminal have a "rewind" feature?

I suspect you just need to turn on NumLock though.

Comment 5 Dale Lovelace 2000-08-29 18:54:08 UTC
Sorry, this bug was originally posted angainst cdp, so the keys mentioned do not
work in cdp when running gnome-terminal. They do work in xterm and rxvt.

Comment 6 Havoc Pennington 2000-08-29 19:31:49 UTC
Hmm, I see the relevant code, but knowing nothing about terminals I don't know
what's wrong with it. I'll forward it upstream.

Comment 7 Havoc Pennington 2001-07-12 16:46:53 UTC
Sent upstream as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=57440

Closing on RH level


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.