Bug 156329 - Services do not appear in Cluster Management tab
Services do not appear in Cluster Management tab
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-cluster (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jim Parsons
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-04-28 18:37 EDT by Paul Kennedy
Modified: 2015-04-19 20:46 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-04 16:12:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul Kennedy 2005-04-28 18:37:29 EDT
Description of problem:
Services do not appear in the Services area of the Cluster Management tab.

Version-Release number of selected component (if applicable):
system-config-cluster 0.9.43 

How reproducible:
Create a service in the Cluster Configuration tab, save the configuration file,
and propagate the configuration file with the "Send to Cluster" button. Observe
Service area of the Cluster Management tab--no services appear.

Ran "cat /etc/cluster/cluster.conf" in another cluster node to verify that the
updated cluster configuration file was updated and propagated. 

It appears that the Services area gets updated periodically; however, no
services are displayed.
Comment 1 Jim Parsons 2005-05-03 12:35:45 EDT
Fixed in 0.9.48-1.0...this bug happened because the path to clustat changed.
Comment 2 Corey Marthaler 2005-05-04 16:12:04 EDT
fix verified in -48.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.