Bug 1563688 - 504 Gateway Error on Image Upload - RHOSP 11 [NEEDINFO]
Summary: 504 Gateway Error on Image Upload - RHOSP 11
Keywords:
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: openstack-glance
Version: 11.0 (Ocata)
Hardware: Unspecified
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Cyril Roelandt
QA Contact: Mike Abrams
Kim Nylander
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-04-04 13:07 UTC by Sathiya Moorthy Karan
Modified: 2018-06-13 14:01 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-06-13 14:01:02 UTC
Target Upstream Version:
dciabrin: needinfo? (sathiyamoorthy.k)
cyril: needinfo? (sathiyamoorthy.k)
thiago: needinfo? (sathiyamoorthy.k)


Attachments (Terms of Use)

Description Sathiya Moorthy Karan 2018-04-04 13:07:19 UTC
Description of problem:
Horzion Dashboard shows 504 Gateway timeout if we upload a image more than 1 GB in Galera. We also face same problem while taking snapshot of the machine.

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHOSP 11 Ocata

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Login to Horzion Dashboard
2. In Admin tab, Image tab.
3. Upload a new image more than 1 GB.

Actual results:
Horizon Dashboard gets 504 gateway error, image not uploaded.

Expected results:
Image should uploaded completed without error.

Additional info:
I was able to upload the image through CLI but at the same time dashboard is not available and shows a error  504.

Comment 1 Damien Ciabrini 2018-04-04 13:36:55 UTC
We don't save image content in the galera DB itself, what makes you think it's a galera issue, and not a timeout in glance, horizon, or any other service in between?

I don't see any logs attached to that bugzilla. In case you are a customer/partner, I would suggest to open a case on the dedicated portal, as this is the standard process and ensures proper logs are collected (e.g. sosreports) and ease tracking and resolution.

Comment 4 Cyril Roelandt 2018-04-18 12:27:52 UTC
If the image upload works through the CLI, I'd argue it might be a Horizon bug. As Damien pointed out, we may want the logs to debug this properly.

Comment 5 Paul Grist 2018-05-02 02:02:05 UTC
Any updates - does this work via the CLI?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.