Bug 1570806 - No flash message if a credential is wrong during automate datastore refresh
Summary: No flash message if a credential is wrong during automate datastore refresh
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: All
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Harpreet Kataria
QA Contact: Dmitry Misharov
URL:
Whiteboard: automate:ui
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-04-23 12:28 UTC by Dmitry Misharov
Modified: 2019-08-22 00:54 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-06-11 15:25:44 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Dmitry Misharov 2018-04-23 12:28:25 UTC
Description of problem:
If git credentials were changed and "Refresh with a new branch or tag" was performed there is no flash message that warns a user about it.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.2.3.20180419182310_cab2891

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Import automate datastore from a private git repo.
2. Change credentials of that repo.
3. Navigate to Automation/Automate/Explorer.
4. Click "Refresh with a new branch or tag"

Actual results:
Nothing happened in the UI, in the logs you can find such line: [----] E, [2018-04-23T08:13:41.121296 #11900:8e7114] ERROR -- : MIQ(MiqQueue#deliver) Message id: [777], Error: [Invalid credentials for URL https://some_url/somne_manageiq_datastore.git]

Expected results:
There should be a flash message about wrong credentials.

Additional info:
This BZ follows up https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1568602


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.