Bug 1572838 - [online-stg] Web console has wrong banner and lost Manage Account link
Summary: [online-stg] Web console has wrong banner and lost Manage Account link
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Website
Version: 3.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Stefanie Forrester
QA Contact: XiaochuanWang
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-04-28 03:05 UTC by XiaochuanWang
Modified: 2018-07-09 13:50 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-07-09 13:50:58 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description XiaochuanWang 2018-04-28 03:05:04 UTC
Description of problem:
Online-stg web console has wrong banner and lost Manage Account link.

Version-Release number of selected component (if applicable):
OpenShift Master:         v3.9.14 
Kubernetes Master:        v1.9.1+a0ce1bc657 
OpenShift Web Console:    v3.9.14 

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login on online-stg web console, check the banner
2. Check the top-right drop down list


Actual results:
1. Banner is still using OCP
2. Manage Account link is missing

Expected results:
1. Banner should be changed to Openshift Online
2. Manage Account link should be existed

Additional info:

Comment 3 XiaochuanWang 2018-05-23 06:02:03 UTC
Verified on 
OpenShift Master:
v3.9.14 (online version 3.6.0.90)
Kubernetes Master:
v1.9.1+a0ce1bc657
OpenShift Web Console:
v3.9.14

Comment 4 XiaochuanWang 2018-06-07 09:00:13 UTC
online-stg lost "Manage Account" link again. Neither online-int.

OpenShift Master:         v3.9.14 
Kubernetes Master:        v1.9.1+a0ce1bc657 
OpenShift Web Console:    v3.9.14

Comment 5 Mike Dame 2018-06-13 14:15:13 UTC
Seems like Pro and Free clusters have some extension properties misconfigured:

properties:
  status_link: used to be master_status_link
  status_page: ''
  account_url: ''

These 3 should be set to the appropriate values in order for their corresponding elements to be displayed. Did these possibly get messed up in the oso_deployer?

Comment 6 Stefanie Forrester 2018-06-19 20:32:21 UTC
I had to restructure some config management data on the Ops side. I finished that up and ran oso_deployer in online-int, online-stg, free-int, free-stg to fix the issue. The correct URLs are showing up in the consoles now.

Comment 7 XiaochuanWang 2018-06-20 09:16:01 UTC
verified on

online-stg:
OpenShift Master:
    v3.9.14 
Kubernetes Master:
    v1.9.1+a0ce1bc657 
OpenShift Web Console:
    v3.9.14 

free-stg:
OpenShift Master:
    v3.10.0-0.69.0 
Kubernetes Master:
    v1.10.0+b81c8f8 
OpenShift Web Console:
    v3.10.0-0.69.0 

online-int:
OpenShift Master:
    v3.9.14 
Kubernetes Master:
    v1.9.1+a0ce1bc657 
OpenShift Web Console:
    v3.9.14 

free-int
OpenShift Master:
v3.10.0-0.66.0
Kubernetes Master:
v1.10.0+b81c8f8
OpenShift Web Console:
v3.10.0-0.66.0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.