Bug 157355 - Cannot create all day event in calendar
Cannot create all day event in calendar
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: evolution (Show other bugs)
3.0
x86_64 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-10 16:57 EDT by Edward Rousseau
Modified: 2015-04-12 19:17 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: evolution-1.4.5-14
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-12 13:06:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Edward Rousseau 2005-05-10 16:57:40 EDT
Description of problem:
RHEL 3 U5 re0428.0
When creating an all day event all steps look good but when you save the event
never shows up in the calendar. This is true of vents that are created as all
day (right-click menu create new all day event) and other events that are
checkboxed to all day event.


Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.4.5-12

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create a new all day event.
2. Hit save
3.
  
Actual results:
Nothing shows in the calendar

Expected results:
Event shows up in the calendar

Additional info:
Comment 1 Dave Malcolm 2005-05-10 17:40:26 EDT
From what I remember of Ed showing me this bug, the following sympoms are also true:
- the day containing the event doesn't embolden in the month-based calendar view
- if you open an exisitng event and check the "All day event" checkbox, the
event vanishes.
Is the above correct?

Do the events show up in Print Preview?

Feature works for me on evolution-1.4.5-12 on RHEL3 on i386, so looks to be
architecture-specific
Comment 2 Dave Malcolm 2005-05-11 13:32:05 EDT
Successfully reproduced the bug on shalashaska with evolution-1.4.5-12.x86_64

Comment 3 Dave Malcolm 2005-05-11 13:57:57 EDT
Verified that it works on shalashaska with evolution-1.4.5-14.x86_64
Comment 4 Chris Lee 2005-05-12 13:06:51 EDT
Fix seems to work fine. Cannot reproduce here with evolution-1.4.5-14/x86_64.
Comment 5 Tim Powers 2005-05-19 08:17:24 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2005-238.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.