Bug 1574680 - Un-implemented "Save" button is shown for custom button dialogs
Summary: Un-implemented "Save" button is shown for custom button dialogs
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Roman Blanco
QA Contact: Dave Johnson
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-05-03 20:23 UTC by Shveta
Modified: 2018-06-18 13:57 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-06-15 14:58:11 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
dialog (1.46 KB, text/x-vhdl)
2018-05-03 20:23 UTC, Shveta
no flags Details
domain (56.98 KB, application/zip)
2018-05-03 20:23 UTC, Shveta
no flags Details
Save button (102.16 KB, image/png)
2018-05-03 20:23 UTC, Shveta
no flags Details

Description Shveta 2018-05-03 20:23:13 UTC
Created attachment 1430879 [details]
dialog

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create a custom button on service for the dialog and domain attached.
2. Order service.
3. Go to my service and click on custom button for that service .
4. Two buttons are shown "Submit" and "save "
5. Save button is un implemented.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 2 Shveta 2018-05-03 20:23:32 UTC
Created attachment 1430880 [details]
domain

Comment 3 Shveta 2018-05-03 20:23:52 UTC
Created attachment 1430881 [details]
Save button

Comment 4 Shveta 2018-05-03 20:28:10 UTC
Appliance : https://10.8.198.232/
Service - Multi

Comment 6 drew uhlmann 2018-05-31 13:45:39 UTC
I can't replicate this on master, just fyi.

Comment 7 drew uhlmann 2018-05-31 13:53:08 UTC
I can, however, replicate on 5.9.0.

Comment 8 drew uhlmann 2018-05-31 13:57:57 UTC
Master seems to have a style property that 5.9.0 doesn't appear to have: the 'display: none' on the paging_div.

Comment 10 Shveta 2018-06-15 14:58:11 UTC
Not seeing the issue in 5.9.3.1.20180606184006_8d120c0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.