Bug 157658 - boot hangs at agp or serial; ppc kernel-2.6.11-1.1303_FC4
Summary: boot hangs at agp or serial; ppc kernel-2.6.11-1.1303_FC4
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: powerpc
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Woodhouse
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-05-13 15:12 UTC by John Reiser
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-28 00:21:09 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description John Reiser 2005-05-13 15:12:19 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux ppc; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050509 Fedora/1.0.3-5 Firefox/1.0.3

Description of problem:
kernel 1303 hangs at boot on PoewrPC Mac mini.  The last two lines on the VGA text console are:
agpgart: AGP aperature is 16M @ 0    ## zero
Serial: 8250/16550 driver $Revision: 1.90 $ 76 ports, IRQ sharing enabled

kernel 1290 works.  All packages updated 1500 UTC 2005-05-13 (Friday).

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.11-1.1303_FC4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. boot
2.
3.
  

Actual Results:  hang with agp and serial as last messages on VGA text console

Expected Results:  successful boot

Additional info:

Comment 1 Dave Jones 2005-06-27 23:19:28 UTC
Mass update of -test bugs to update version to fc4.
(Please retest on final release, and report results if you have not already done
so).

Thanks.

Comment 2 John Reiser 2005-06-27 23:44:47 UTC
Booting FC4 final release kernel-2.6.11-1.1369_FC4 on Mac mini (PowerPC32) now
goes farther.  However, X11 still does not start.  The symptom is now the same
as reported in bug #158922: no screens found [(EE) Screen(s) found, but none
have a usable configuration.]

Comment 3 Dave Jones 2005-06-28 00:21:09 UTC
Ok, that sounds more like an X/system-config-display bug, so I'll close this one
out as the hang is fixed.

Thanks for retesting.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.