Bug 157970 - kickstart install didn't install base
kickstart install didn't install base
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Mike McLean
:
: 157518 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: FC4Blocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-17 11:06 EDT by Bill Nottingham
Modified: 2014-03-16 22:53 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-19 15:54:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the kickstart config (1.65 KB, text/plain)
2005-05-17 11:06 EDT, Bill Nottingham
no flags Details

  None (edit)
Description Bill Nottingham 2005-05-17 11:06:07 EDT
Description of problem:

Did a kickstart install (ks file attached.)

Didn't explicitly specify base, ASSumed it was going to get installed
anyway.

Noticed things like nfs-utils, portmap, yum, etc missing post-install.
Comment 1 Bill Nottingham 2005-05-17 11:06:07 EDT
Created attachment 114465 [details]
the kickstart config
Comment 2 Jeremy Katz 2005-05-18 21:32:38 EDT
*** Bug 157518 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Jeremy Katz 2005-05-19 15:54:19 EDT
Fixed with a comps change.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.