Bug 158416 - Send to Cluster does not propagate cluster.conf to other nodes
Send to Cluster does not propagate cluster.conf to other nodes
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 157094
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-cluster (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jim Parsons
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-21 23:59 EDT by Henry Harris
Modified: 2009-04-16 16:09 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-23 14:13:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Henry Harris 2005-05-21 23:59:53 EDT
Description of problem:  I was not able to propagate the cluster.conf to the
other node in a two node cluster using the Send to Cluster button in the GUI
although it did indicate that it was successful.  I was able to workaround this
by using ccs_tool update and cman_tool version -r.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Jim Parsons 2005-05-23 14:13:05 EDT
This is a duplicate 0f 157094, which was fixed in 0.9.54-1.0

*** This bug has been marked as a duplicate of 157094 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.