Bug 1592 - Missing modules
Missing modules
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: aboot (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-03-18 00:02 EST by Martin Giguere
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-07-15 17:48:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Martin Giguere 1999-03-18 00:02:13 EST
The following entries are on the menu, but the modules are
missing (the error given is:
  Could not find archive member xxxxx: file does not exist
 in archive

where xxxxx is

at1700.o
pcnet32.o
apricot.o
atp.o
depca.o
lance.o
rcpci45.o
via-rhine.o
Comment 1 Preston Brown 1999-03-18 15:41:59 EST
can you expand on this, looks like the cut/paste failed.
Comment 2 Martin Giguere 1999-03-19 00:19:59 EST
Try an ftp install using any of these drivers.  They are not on the
disk (they are not in modules.cgz)
Comment 3 Cristian Gafton 1999-03-19 00:24:59 EST
assigned to msw
Comment 4 Bill Nottingham 1999-07-15 17:48:59 EDT
should be fixed in the errata bootdisks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.