Bug 15935 - HTTP Installation method is not working.
HTTP Installation method is not working.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-10 14:17 EDT by gpoul
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-15 17:55:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description gpoul 2000-08-10 14:17:26 EDT
I tried to use our local mirror to install using HTTP but it failed. - It
always printed some obscure FTP problem (YES, this is NOT a typo... FTP
error. - the HTTP method was selected)

It works if I use FTP with the same server.  I haven't tried HTTP.

The message is something like "FTP Protocol error" (which is okay because
he should use HTTP)

btw: Why are there no installer bugs filed... I tried to do a query but
there were none.
Comment 1 gpoul 2000-08-10 14:24:54 EDT
I now know why there was no entry in "installer".  Please forgive me that I had
to post this to install-guide.  I was not able to post a bug report for the
installer... It always refused my attempts to do that. :-((
Comment 2 Glen Foster 2000-08-13 15:30:47 EDT
The installer is packaged now, in a package named "anaconda".  Changing
component to anaconda.
Comment 3 Michael Fulbright 2000-08-15 17:55:17 EDT
I have been able to do HTTP installs as part of our testing - please reopen if
you have additional problems.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.