Bug 1599303 - after new host group is created search doesn't work properly, search menu opens the create host group [NEEDINFO]
Summary: after new host group is created search doesn't work properly, search menu ope...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Host Group
Version: 6.4
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: 6.5.0
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Jameer Pathan
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-07-09 13:03 UTC by tstrych
Modified: 2019-11-05 22:30 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-05-14 12:37:33 UTC
Target Upstream Version:
tbrisker: needinfo? (asharvit)


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:1222 None None None 2019-05-14 12:37:41 UTC
Foreman Issue Tracker 24303 None None None 2018-07-19 12:13:21 UTC

Description tstrych 2018-07-09 13:03:31 UTC
Description of problem:
After creation of Host Group, search doesn't work properly, search result is not shown, instead of it the Creation of Host Group is opened again. You can create second Host Group -> submit the result and when you try to search smth again the same result. You can get easily cycled.


Version-Release number of selected component (if applicable):
Compose 9, I don't try newer or older version or compose.

How reproducible:
Deterministic

Steps to Reproduce:
1. Configure -> Host Groups -> Create Host Group
2. Filled only the name -> Submit -> [Successfully created]
3. Into upper filter, write what you want, e.c name of just created Host Group, click on Search
4. Instead of search result, the Create Host Group menu is opened again

Actual results:
Instead of search result the Create Host Group is opened

Expected results:
The result of the search


Additional info:
Bug NOT happened when:
1,2. steps are the same
3. again through Configure -> Host Groups -> search for smth and search result works as you expect
OR
1,2,3. steps are the same
4. instead of filling new name and cycle into the process, cancel the Create Host Group
5. Search for smth -> search result works too

Comment 1 Tomer Brisker 2018-07-09 16:52:54 UTC
Avi - is this https://projects.theforeman.org/issues/23290 or related to it?

Comment 2 Avi Sharvit 2018-07-19 12:13:18 UTC
Created redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/24303 from this bug

Comment 3 pm-sat@redhat.com 2018-07-23 20:21:31 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite 6 since the upstream issue http://projects.theforeman.org/issues/24303 has been resolved.

Comment 5 Jameer Pathan 2018-11-13 06:49:25 UTC
verified:

@satellite 6.5.0 snap 3

steps: 
1. Configure -> Host Groups -> Create Host Group
2. Filled only the name -> Submit -> [Successfully created]
3. search host group just created.

observation:
-search successful
-works as expected

Comment 9 errata-xmlrpc 2019-05-14 12:37:33 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:1222


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.