Bug 160102 - 'Use Network Login...' button used to setup Kerberos or NIS doesn't do anything when clicked when running firstboot
'Use Network Login...' button used to setup Kerberos or NIS doesn't do anythi...
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firstboot (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Chris Lumens
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-06-10 15:04 EDT by Kieran Nolan
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-09-23 10:59:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kieran Nolan 2005-06-10 15:04:31 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Description of problem:
Upon first reboot after installing the Fedora Core Test 3, on the 'System User' setup page of the firstboot config, the 'Use Network Login...' button used to setup Kerberos or NIS doesn't do anything when clicked.  No dialog appears to configure those options.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Couldn't Reproduce

Steps to Reproduce:
1. Install Fedora
2. Reboot and enter information into the firstboot question screen
3. Upon reaching the 'System User' page, click the 'User Network Login' button.

Actual Results:  Nothing happens.

Expected Results:  A configuration dialog should appear.

Additional info:
Comment 1 Chris Lumens 2005-07-11 13:23:41 EDT
This works in Rawhide for me.  Do you have the authconfig and authconfig-gtk
packages installed?
Comment 2 Chris Lumens 2005-09-23 10:59:37 EDT
Since there are insufficient details provided in this report for us to
investigate the issue further, and we have not received the feedback we
requested, we will assume the problem was not reproduceable or has been fixed in
a later update for this product.  If you have further details, feel free to
reopen the report with the additional details attached.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.