Bug 160160 - [patch] HTTP requests for CDDB queries are invalid
[patch] HTTP requests for CDDB queries are invalid
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: k3b (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-06-12 07:15 EDT by Enrico Scholz
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-10-05 23:51:42 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Adds ' HTTP/1.0' to the HTTP request (756 bytes, patch)
2005-06-12 07:15 EDT, Enrico Scholz
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Enrico Scholz 2005-06-12 07:15:40 EDT
Description of problem:

The HTTP request generated for CDDB queries are invalid because they are missing
the trailing ' HTTP/1.0'. Attached patch fixes it.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. configure a proxy manually (using KDE settings does not work)
2. try to make a CDDB query

Actual results:

query hangs and returns with a communication error after some time

Addition information:

Reported upstream at 
Comment 1 Enrico Scholz 2005-06-12 07:15:41 EDT
Created attachment 115330 [details]
Adds ' HTTP/1.0' to the HTTP request
Comment 2 John Mahowald 2005-10-05 23:51:42 EDT
Obsoleted by KDE IO in 0.12 as per the upstream bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.