Bug 160689 - OpenOffice gui fonts breaks every second run
OpenOffice gui fonts breaks every second run
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 156254
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-06-16 13:31 EDT by Christian Schaller
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-06-17 04:06:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Shot showing a broken openoffice menu (26.36 KB, image/png)
2005-06-16 13:32 EDT, Christian Schaller
no flags Details

  None (edit)
Description Christian Schaller 2005-06-16 13:31:39 EDT
Every other time I start one of the open office applications the menu and dialog
fonts is completly broken. Being just black lines. I will attach a screenshot
showing the problem. The shot only shows the main menu, but the problem is also
visible in every menu I open too or close/save dialogs. If I then close open
office and restart it, the problem is gone, but the next time I start open
office its back.
Comment 1 Christian Schaller 2005-06-16 13:32:34 EDT
Created attachment 115555 [details]
Shot showing a broken openoffice menu
Comment 2 Caolan McNamara 2005-06-17 04:06:15 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 156254 ***
Comment 3 Ilya Konstantinov 2005-06-22 18:57:06 EDT
Either bug 156254 should be made NEW (not RESOLVED) again until the problem
disappears (it still exists in FC4) or this bug should be made NEW.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.