Bug 161635 - exception creating editor in jdt perspective
exception creating editor in jdt perspective
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Andrew Overholt
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-06-24 17:47 EDT by Colin Walters
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-05 16:42:21 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
eclipse log (19.70 KB, text/plain)
2005-06-24 17:47 EDT, Colin Walters
no flags Details
another eclipse log (3.32 KB, text/plain)
2005-07-03 13:47 EDT, Tom Tromey
no flags Details

  None (edit)
Description Colin Walters 2005-06-24 17:47:22 EDT
Description of problem:
Exception when double-clicking on problem report in Java perspective; editor
couldn't be created.

Version-Release number of selected component (if applicable):
eclipse-jdt-3.1.0_fc-0.M6.22

How reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1. Check out yarrr from gnome CVS
2. Double-click on error report in Problems view

Will attach eclipse log.
Comment 1 Colin Walters 2005-06-24 17:47:50 EDT
Created attachment 115959 [details]
eclipse log
Comment 2 Tom Tromey 2005-07-03 13:45:19 EDT
I also have trouble opening some files in my project.
If I check out GNU Classpath, I can open .java files, but I can't
open ChangeLog.  I'll attach the message from the log.

I checked to make sure that it isn't an encoding problem (Classpath's
ChangeLog, unlike the other files in Classpath, is Latin-1 encoded),
but Eclipse has the proper setting for this file.
Comment 3 Tom Tromey 2005-07-03 13:47:18 EDT
Created attachment 116310 [details]
another eclipse log
Comment 4 Andrew Overholt 2005-11-01 14:41:36 EST
I just tried to reproduce this bug with the proposed FC4 update (in
updates-testing) but I cannot.  If you can try out this update [1] and verify
that this issue is indeed fixed, I would appreciate it.

Thanks.

[1]
yum --enablerepo=updates-testing update eclipse-pde (or whatever)
Comment 5 John Thacker 2006-05-05 16:42:21 EDT
Closing due to lack of response.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.