Bug 1619 - terminal window fails to initialize correctly when communicator runs
terminal window fails to initialize correctly when communicator runs
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: AfterStep (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-03-18 16:56 EST by ldelange
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-22 18:12:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description ldelange 1999-03-18 16:56:27 EST
1 x-windows on RH 5.22 Kernel not compiled (standard)3 Laptop compaq armada 1530 DM p133 32M 4 Afterstep running5 Connected to ISP with network configurator (PCMCI modem 33k3)5 Push left mouse button on desktop area> choose terminal6 opens great.7 Now Start Netscape Communicator.8 Push Left mouse button on desktop area> choose terminal9 Window opens but does not initialize. Terminal window not functional and stays black
Comment 1 Preston Brown 1999-03-22 18:12:59 EST
this should be fixed in our RawHide release of AfterStep,
AfterStep-1.7.75-1 and later.  Please verify that this is correct, and
if it is not, reopen the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.