Bug 162379 - unable to "connect to server" to a ftp host with user name containing "@"
Summary: unable to "connect to server" to a ftp host with user name containing "@"
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nautilus
Version: 4
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Alexander Larsson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-07-03 14:22 UTC by Marek Stanczyk
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-09-04 15:09:23 UTC
Type: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Marek Stanczyk 2005-07-03 14:22:03 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
I'm connecting to a ftp site with a user name that has an "@" sign (e.g. something@something.com).
When connecting from nautilus using Open Location (Ctrl-L), it prompts for password, and everything works.
However, when trying to mount the ftp site to desktop using Places -> "Connect to Server", I'm repeatedly asked for password for something%40something.com@<url>, and it never connects.

Version-Release number of selected component (if applicable):
nautilus-2.10.0-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Places -> Connect to Server
2. Enter a ftp site with user name containing "@" sign
  

Actual Results:  Repeatedly asked for password (user name is displayed with "@" replaced by "%40"), never accepted.

Expected Results:  Connect after entering password.

Additional info:

Same behavior was in FC3.

Comment 1 Alexander Larsson 2006-09-04 15:09:23 UTC
This should be fixed by now:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=89106


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.