Bug 162975 - Errors in Lab Test
Errors in Lab Test
Product: Red Hat Academy
Classification: Retired
Component: RHA030 Curriculum (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bowe Strickland
Bowe Strickland
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-07-11 18:18 EDT by Donald Greer
Modified: 2007-04-18 13:29 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-08-02 20:16:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Donald Greer 2005-07-11 18:18:27 EDT
Description of problem:
  My students found 3 potential errors in the Lab Test for Book 10.
  Question 2: It does not say that the system monitor should be running, only
says it should be in the panel (but it test to see that it is running).
  Question 4: Says to creat a JPEG named "~/my_image.jpg" but checks for a file
"oily_plasma.jpg" which is not mentioned in the test.
  Question 6: Request that the student create a file "~/my_image_notes.sxw", but
it doesn't find the file when grading.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Bowe Strickland 2005-08-02 20:16:32 EDT
workbook has been dropped.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.