Bug 163456 - vconfig does not want to accept IF name.
vconfig does not want to accept IF name.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: vconfig (Show other bugs)
4
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-17 07:19 EDT by Ivo Sarak
Modified: 2015-03-04 20:14 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-08-15 11:46:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ivo Sarak 2005-07-17 07:19:38 EDT
Description of problem:
"vconfig add" does not work. It will give error on each interface.

Version-Release number of selected component (if applicable):
vconfig-1.8-7

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Install FC4;
2. load 8021q module;
3. Run "vconfig add eth0 10";
  
Actual results:
"ERROR: trying to add VLAN #10 to IF -:eth0:- error: Invalid argument"

Expected results:
VLAN added without an issue.

Additional info:
In fact if to type in whatever string in place of IF then it will complain the
same thing.

The LAN cards are Tigon3 PCI-X 133 10/100/1000 and the box is HP Proliant DL380.
Comment 1 Ivo Sarak 2005-07-17 07:31:41 EDT
I downloaded and installed the vconfig from FC3 (vconfig-1.8-4) and it does not
have this issue.
Comment 2 Ivo Sarak 2005-07-17 10:56:20 EDT
It is still working - the device must be up before attachind the VLANs to it.

Sorry, my bad.
Comment 3 Phil Knirsch 2005-08-15 11:46:04 EDT
Yes, see bug #162727

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.