Bug 16414 - Xcongigurator dosen't work properly on SONY Vaio notebook
Xcongigurator dosen't work properly on SONY Vaio notebook
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 15975
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-17 00:44 EDT by Bill Huang
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-17 07:40:09 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill Huang 2000-08-17 00:44:18 EDT
Xcongigurator dosen't work properly on SONY Vaio notebook after installing RC1 from pcmcia.img in NFS mode.

Xconfigurator worked properly until "Monitor setup" step, after "custom" is chosen in monitor setup, it asked to select 
horizntal and vertical sync range. But after vertical sync range was selected, Xconfigurator always returned to the 
beginning screen "Welcome" and repeated the steps, never finished the X configuration.

PC: Notebook Sony Vaio N505ES
Display adapter: NeoMagic MagicMedia256AV
Comment 1 Helge Deller 2000-08-17 07:40:06 EDT
I had the same problems with RC1, but seems to be fixed with Xconfigurator
4.3.47.
(tested with Sony VAIO PCG-Z600NE, Neomagic 256XL+)
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-17 08:12:40 EDT
This bug has been fixed

*** This bug has been marked as a duplicate of 15975 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.