Bug 1644192 - Test connection on compute resource shows notification with html tags
Summary: Test connection on compute resource shows notification with html tags
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Compute Resources
Version: 6.5.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: Released
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Nikhil Kathole
URL:
Whiteboard:
: 1644543 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-10-30 07:55 UTC by Nikhil Kathole
Modified: 2019-10-07 17:18 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: foreman-1.20.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-05-14 12:38:26 UTC


Attachments (Terms of Use)
screenshot of UI (52.43 KB, image/png)
2018-10-30 07:57 UTC, Nikhil Kathole
no flags Details
screenshot of UI (37.41 KB, image/png)
2018-11-28 06:12 UTC, Nikhil Kathole
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:1222 None None None 2019-05-14 12:38:34 UTC
Foreman Issue Tracker 25230 None None None 2018-11-15 09:56:18 UTC

Description Nikhil Kathole 2018-10-30 07:55:41 UTC
Description of problem:
Test connection on compute resource shows notification with html tags
<p>Test connection was successful</p>


Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite 6.5.0 snap 1


How reproducible: always


Steps to Reproduce:
1. Navigate to Infrastructure -> compute resources
2. Click on test connection while creating new compute reosurce

Actual results:

Notification having html tags is displayed 

<p>Test connection was successful</p>


Expected results: Test connection was successful. (without html tags)


Additional info:

Comment 1 Nikhil Kathole 2018-10-30 07:57:08 UTC
Created attachment 1498863 [details]
screenshot of UI

Comment 4 Jameer Pathan 2018-10-31 06:50:26 UTC
*** Bug 1644543 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 5 Marek Hulan 2018-11-14 09:07:27 UTC
Created redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/25456 from this bug

Comment 6 Sebastian Gräßl 2018-11-16 14:55:54 UTC
Assigning the correct upstream issue, that fixes this bug.

Comment 8 Nikhil Kathole 2018-11-28 06:12:09 UTC
VERIFIED

Version tested:
Satellite 6.5 snap 5

No html tags in test connection successful notification. (See attachment)

Comment 9 Nikhil Kathole 2018-11-28 06:12:30 UTC
Created attachment 1509359 [details]
screenshot of UI

Comment 11 errata-xmlrpc 2019-05-14 12:38:26 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:1222


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.