Bug 164447 - subscription number is reported as invalid
subscription number is reported as invalid
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: up2date (Show other bugs)
4.0
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Pradeep Kilambi
Ken Reilly
cannot register subscription number
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-27 18:10 EDT by Brad Friedlander
Modified: 2013-02-26 19:49 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-04-23 12:48:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brad Friedlander 2005-07-27 18:10:40 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
up2date reports bad system credentials

web site had system recorded three times -- I deleted them all and now can't register the subscription number


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. try to register
2.
3.
  

Actual Results:  failed (see above)

Expected Results:  I should be able to register.

Additional info:
Comment 1 Suzanne Hillman 2005-08-01 15:19:00 EDT
What do you mean by being unable to register the subscription number? On the RHN
website, or through up2date? If the former, this needs to be against Red Hat
Network, not Red Hat Enterprise Linux, so that the right people see it. (I can
move it if you need help, I just want to make sure that moving it is the right
thing, first)
Comment 2 Brad Friedlander 2005-12-05 07:13:41 EST
I have finally managed to get both of our systesm registered. In order to get 
success, I had to do the following:
- Delete all systems from the web site.
- Register each system being careful to uncheck the send hardware information.
- Commence normal usage.

The second step is crutial. If it attempts to send hardware info (which always 
fails), then you are unable to successfully register tht system.

This would seem to be a bug in up2date and/or the web site itself.

Brad Friedlander
Comment 4 RHEL Product and Program Management 2010-04-23 12:48:16 EDT
Development Management has reviewed and declined this request.  You may appeal
this decision by reopening this request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.