Bug 1648473 - In satellite 6.4 under the Content -> Packages -> Enter Package Name->Details Sections , the installed on,applicable to,upgradable for shows as 0 hosts.
Summary: In satellite 6.4 under the Content -> Packages -> Enter Package Name->Details...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Errata Management
Version: 6.4.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium with 1 vote vote
Target Milestone: Released
Assignee: Michael Johnson
QA Contact: Perry Gagne
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-11-09 20:04 UTC by Vikas Wariyal
Modified: 2019-10-07 17:19 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-05-14 12:38:41 UTC


Attachments (Terms of Use)
Issue (104.89 KB, image/png)
2018-11-09 20:04 UTC, Vikas Wariyal
no flags Details
Correct Host (47.80 KB, image/png)
2018-11-09 20:05 UTC, Vikas Wariyal
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:1222 None None None 2019-05-14 12:38:50 UTC
Foreman Issue Tracker 25487 None None None 2019-01-08 16:11:30 UTC

Description Vikas Wariyal 2018-11-09 20:04:47 UTC
Created attachment 1503846 [details]
Issue

Description of problem:

In satellite 6.4 under the Content -> Packages -> Enter Package Name -> Details Sections , the installed on, applicable to, upgradable for shows as 0 hosts while clicking on 0 hosts shows the correct host on which the package is installed.

Version-Release number of selected component (if applicable):
satellite-6.4.0-15.el7sat.noarch


How reproducible:
Seen both in upgrade from Satellite 6.3 and fresh installation

Steps to Reproduce:
1.In Satellite GUI -> Content -> Packages -> Enter Package Name(katello-agent) -> Details Sections 
2. Shows 0 Hosts for the searched package in all 3 parameters.
3. After Clicking on the O Hosts shows the correct host on which the package installed.

Actual results:
0 Hosts

Expected results:
The no of host on which the package is installed.

Additional info:

Comment 1 Vikas Wariyal 2018-11-09 20:05:25 UTC
Created attachment 1503847 [details]
Correct Host

Comment 6 Michael Johnson 2019-01-07 15:22:39 UTC
This bug was fixed in 6.5. Here's the commit for the fix: 660e9794af46b3f614b54fe0f2c9375a169f3613

https://github.com/theforeman/foreman/pull/6254

Let me know of any additional details you need.

Comment 7 Brad Buckingham 2019-01-08 16:11:31 UTC
Note: the referenced code changes have already been included in the 6.5 build and verified as part of bug 1642549.  Associating the redmine; however, nothing additional should need to be pulled in.

Comment 8 Perry Gagne 2019-01-24 20:10:16 UTC
Verified fix in 6.5 snap 12. 

Installed 2 different versions of vim-enhanced on 2 hosts and verify that the package details showed the correct info about which hosts it was installed/applicable/upgradable to

Comment 11 errata-xmlrpc 2019-05-14 12:38:41 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:1222


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.