Bug 165231 - repositioning of track slider to track beginning doesn't change track position
repositioning of track slider to track beginning doesn't change track position
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rhythmbox (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-08-05 14:03 EDT by Bill Nottingham
Modified: 2014-03-16 22:55 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-01-30 11:33:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill Nottingham 2005-08-05 14:03:14 EDT
Description of problem:

If, when listening to a track, you drag the slider back to the beginning, it
changes the timer, but doesn't change the position in the track.

Version-Release number of selected component (if applicable):

$ rpm -q gstreamer gstreamer-plugins rhythmbox
gstreamer-0.8.10-1
gstreamer-plugins-0.8.10-0.gst.1.4
rhythmbox-0.8.8-3

How reproducible:

Every time

Steps to Reproduce:
1. Listen to a minute or two of a track
2. Drag the slider  to the beginning
  
Actual results:

Note it stop playing for a moment, then pick up where it left off

Expected results:

Goes back to the beginning.

Additional info:

Pausing before moving the slider causes the right behavior to happen.

This appears to only happen when dragging to the beginning of the slider;
dragging to midpoints of the slider causes something reasonable to happen.

Dragging to the very end of the slider seems to confuse it utterly; it stops
playing entirely sometimes.
Comment 1 Colin Walters 2005-08-05 14:13:16 EDT
Did this just start happening in rawhide?
Comment 2 Bill Nottingham 2005-08-05 16:29:19 EDT
I honestly don't recall (and don't have a FC4 box in front of me to try ATM.)
Comment 3 Bastien Nocera 2007-01-30 11:26:27 EST
Could you please check whether the same thing occurs with Rhythmbox 0.9.6 that
was uploaded to the FC6 updates recently?
Or with 0.9.7 in devel?
Comment 4 Bill Nottingham 2007-01-30 11:33:07 EST
Yeah, this works now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.