Bug 165340 - The guided bug report asks for login on each step then fails at the end.
The guided bug report asks for login on each step then fails at the end.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.18
All Linux
medium Severity high (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-08-08 04:22 EDT by Dean Earley
Modified: 2007-04-18 13:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 2.18
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-25 23:38:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dean Earley 2005-08-08 04:22:01 EDT
Description of problem:
When using the guided bug report and I wasn't logged in to start with, it asks 
for the username and password on every step.
On the final page, it opens a new window with a target of about:blank and a 
throws a JavaScript error (Sorry I don't have the exact message yet without 
logging out again)

I am using IE6 on Windows 2K with cookies enabled
Comment 1 David Lawrence 2006-04-08 13:54:29 EDT
Red Hat's current Bugzilla version is 2.18. I am moving all older open bugs to
this version. Any bugs against the older versions will need to be verified that
they are still bugs. This will help me also to sort them better.
Comment 2 David Lawrence 2006-07-25 23:38:08 EDT
Please verify that this is fixed with the new guided entry pages, and reopen if
not the case.
Comment 3 Dean Earley 2006-08-06 17:30:57 EDT
Yep, asks for a login at the start and then works as expected.

Thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.