Bug 1654215 - Ovirt-engine fails to setup
Summary: Ovirt-engine fails to setup
Keywords:
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: General
Version: 4.2.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
urgent
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: bugs@ovirt.org
QA Contact: meital avital
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-11-28 09:34 UTC by Janis
Modified: 2020-02-27 10:02 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-01-03 13:58:07 UTC
oVirt Team: Infra
janis.mueller: needinfo-


Attachments (Terms of Use)
outcome of engine-setup (314.13 KB, image/png)
2018-11-28 09:34 UTC, Janis
no flags Details

Description Janis 2018-11-28 09:34:03 UTC
Created attachment 1509421 [details]
outcome of engine-setup

Description of problem: When trying to install the ovirt-engine on a CentOS7 server host with the following choices made, the installer wont get past ’Transaction commit’ stage


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
launching ovirt-engine command in CLI


Steps to Reproduce:
1. 
2.
3.

Actual results:
please refer to screenshot

Expected results:


Additional info:

Comment 1 Ryan Barry 2018-11-28 21:41:07 UTC
Please attach the logfile for engine-setup (it's specific to each run, with the filename listed near the end of your screenshot)

Comment 2 Martin Perina 2019-01-03 13:58:07 UTC
Feel free to reopen if reproduced with latest version and attach required information.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.