Bug 1657432 - After upgrade to OCP 3.9.51 router pods fails to deploy with i/o timeout [NEEDINFO]
Summary: After upgrade to OCP 3.9.51 router pods fails to deploy with i/o timeout
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Installer
Version: 3.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
urgent
urgent
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Scott Dodson
QA Contact: Johnny Liu
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-12-08 04:36 UTC by Jaspreet Kaur
Modified: 2018-12-13 14:46 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-12-13 14:46:14 UTC
Target Upstream Version:
sdodson: needinfo? (jkaur)


Attachments (Terms of Use)

Description Jaspreet Kaur 2018-12-08 04:36:45 UTC
Description of problem: Pods deployment are continuously failing with 

$ oc logs app-7-deploy
error: couldn't get deployment app-7: Get https://172.30.0.1:443/api/v1/namespaces/default/replicationcontrollers/app-7: dial tcp 172.30.0.1:443: i/o timeout

Restarting atomic-openshift-node and docker services are not helping

Hosts:    hostname
     Play:     Poll for hosted pod deployments
     Task:     Poll for OpenShift pod deployment success
     Message:  All items completed



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Upgrade to 3.9.51-1
2. Manually start to deploy. it again fails with error when trying to reach kubernetes service
3.

Actual results: Pod deployment fails with i/o timeout


Expected results: Should suceed without any issue


Additional info:

Comment 8 Scott Dodson 2018-12-13 14:46:14 UTC
Problem is related to Calico misconfiguration and not related to the installer.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.