Bug 165925 - Sound defaultly Not working
Sound defaultly Not working
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-08-14 13:15 EDT by michael mastrangelo
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-10-05 04:21:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description michael mastrangelo 2005-08-14 13:15:12 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
The audio does not defaulty work for my audio card anymore 
(it worked in fedora core 3 but in fedora core 4 it doesnt work by default)

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.dell 700m audio card (other dell laptops have this also)
Intel Corp. 82801DB (ICH4) AC'97 Audio Controller (rev 03)
2. install fedora core 4

Actual Results:  no sound by default

Expected Results:  This is the fix to get it working:
fix: http://www.cs.cornell.edu/~scs49/install_linux.html#destHeader142

Additional info:

working by default would be great
Comment 1 Martin Stransky 2005-08-25 06:02:55 EDT
Do you mean using alsamixer to adjust some sound channels? If you do, can you
please attach output of amixer and name of the adjusted channel?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.