Bug 1663031 - Empty image appears next to fired alert on Monitor->Alerts->All Alerts page
Summary: Empty image appears next to fired alert on Monitor->Alerts->All Alerts page
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.7
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.10.0
Assignee: Dávid Halász
QA Contact: John Dupuy
Red Hat CloudForms Documentation
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-01-02 18:52 UTC by John Dupuy
Modified: 2019-07-27 02:35 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version: 5.10.0.3
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-02-07 23:04:06 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
Empty box next to provider (58.29 KB, image/png)
2019-01-02 18:52 UTC, John Dupuy
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:0212 None None None 2019-02-07 23:04:13 UTC

Description John Dupuy 2019-01-02 18:52:32 UTC
Created attachment 1518019 [details]
Empty box next to provider

Description of problem:
Empty image box appears next to fired alert on Monitor->Alerts->All Alerts page. See attachment 

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.7

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Fire an alert on an appliance
2. Navigate to Monitor->Alerts->All Alerts page

Actual results:
There is an empty box of an unloaded image next to the provider under which the alert fired.

Expected results:
The image should load properly or not be there at all (this is the case in 5.10.x)

Additional info:
A similar issue was reported for the Monitor->Alerts->Overview page (https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1657400), but this issue is on the Monitor->Alerts->All Alerts page.

Comment 2 Dave Johnson 2019-01-02 19:02:40 UTC
Please assess the impact of this issue and update the severity accordingly.  Please refer to https://bugzilla.redhat.com/page.cgi?id=fields.html#bug_severity for a reminder on each severity's definition.

If it's something like a tracker bug where it doesn't matter, please set the severity to Low.

Comment 11 John Dupuy 2019-01-07 13:03:50 UTC
Verified that the empty images are not present in 5.10. Since this fix will not be back-ported to 5.9, I am marking this BZ as verified.

Comment 12 errata-xmlrpc 2019-02-07 23:04:06 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:0212


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.