Bug 166770 - No sound under the 2.6.12-1.1420_FC4 kernel
No sound under the 2.6.12-1.1420_FC4 kernel
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 144742
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
4
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Kernel Maintainer List
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-08-25 10:38 EDT by Michael McCabe
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-08-25 21:59:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Output of lspci (1.72 KB, text/plain)
2005-08-25 10:38 EDT, Michael McCabe
no flags Details
Output of lsmod (1.97 KB, text/plain)
2005-08-25 10:39 EDT, Michael McCabe
no flags Details

  None (edit)
Description Michael McCabe 2005-08-25 10:38:43 EDT
Description of problem:
My sound card is not detected under the 2.6.12-1.1420_FC4 kernel.  It is an
Intel sound card and uses the ac97 codec.

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.6.12-1.1420_FC4

How reproducible:
Everytime.

Steps to Reproduce:
1.Update to the latest kernel in the fedora-updates-testing repository
2.
3.
  
Actual results:
No sound, even though the soundcard is detected correctly and the modules appear
to be loaded correctly.

Expected results:
For my system to have sound.


Additional info:
Comment 1 Michael McCabe 2005-08-25 10:38:43 EDT
Created attachment 118110 [details]
Output of lspci
Comment 2 Michael McCabe 2005-08-25 10:39:41 EDT
Created attachment 118111 [details]
Output of lsmod
Comment 3 Warren Togami 2005-08-25 21:59:45 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 144742 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.