Bug 16713 - graphic GUI RAID-5 setup KDE workstation HANGS
graphic GUI RAID-5 setup KDE workstation HANGS
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.2
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-21 23:18 EDT by Jerry Geis
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-28 16:17:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jerry Geis 2000-08-21 23:18:55 EDT
I am using RedHat 6.2

I have 3 brand new IBM IDE drives. 6 times I selected the GUI install
(default)
and KDE workstation. I setup the drives for RAID5. after setting the
timezone,
and entering the network settings (DHCP or static), and root password
the install HANGS!!!

I then tried the server selection doing everything else the same and it
worked.
However now I dont have a KDE workstation and running RAID.

I tried doing a normal install (non RAID-5) on just one drive selecting the 
KDE workstation and it worked just fine.

I also tried RAID-1 and it HUNG also just like RAID-5 for the KDE
workstation
install.

I tried RAID1- under the server selection and it worked also.

What is special about KDE workstation and RAID that it hangs???

Jerry Geis
geisj@pagestation.com
Comment 1 Michael Fulbright 2000-08-22 10:38:24 EDT
Brock can you try to reproduce?
Comment 2 Brock Organ 2000-08-28 15:28:44 EDT
This behavior is verified in test using 6.2 as described above ... thanks for
the report!

Select KDE Workstation, partition a RAID5 partition,
At the choose partitions to format screen, pressing the "Next" button gives the
following VC1 traceback:

Traceback (innermost last):
File "/usr/lib/python1.5/site-packages/gtk.py", line 125, in __call__
ret=apply(self.func,a)
File "/usr/lib/anaconda/gui.py", line 340, in nextClicked next =
self.currentScreen.getNext ()
File "/usr/lib/anaconda/iw/lilo.py", line 45, in getNext device =
self.imageList.get_text (index,1) [5:]
File "/usr/lib/python1.5/site-packages/gtk.py", line 1203, get_text return
_gtk.gtk_clist_get_text(self._o,r,c\)
ValueError: can't get text value
Comment 3 Brock Organ 2000-08-28 16:17:47 EDT
verified this problem is fixed for the next release ...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.