Bug 167365 - Visual Editor doesn't draw properly
Visual Editor doesn't draw properly
Product: Red Hat Developer Suite
Classification: Retired
Component: Visual Editor (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Muldoon
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-09-01 17:37 EDT by Andrew Overholt
Modified: 2016-05-26 07:50 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2016-05-26 07:50:01 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Andrew Overholt 2005-09-01 17:37:40 EDT
Description of problem:
The visual editor seems to only draw intermittently.  Sometimes I can get it to
draw by dragging the secondary window (the one with the contents drawn in it)
into view and other times by clicking randomly in the "Java Beans" view but
sometimes neither of these methods work.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
It never seems to draw correctly the first time but getting it to behave the
same each time is difficult.

Steps to Reproduce:
1. Load a class with the Visual Editor
Actual results:
Outlines of the contained widgets appear in the upper portion of the editor but
the contents draw intermittently.

Expected results:
Contents draw reliably.

Additional info:
IBM JVM, i386
Comment 4 Alexander Kurtakov 2016-05-26 07:50:01 EDT
Visual editor is dead project and Developer suite is not supported for years.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.