Bug 168334 - Drive mounter applet is running but is not appearing on the panel
Drive mounter applet is running but is not appearing on the panel
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-applets (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-14 21:39 EDT by Jef Spaleta
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-18 15:58:13 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jef Spaleta 2005-09-14 21:39:55 EDT
Description of problem:
start drive mount applet... see the "handle" appear on the panel for a second..
and then disappear and can no longer be interacted with.  drivemount_applet2
process continues to run.

Version-Release number of selected component (if applicable):
gnome-applets-2.12.0-1

How reproducible:
always now that i have the gnome 2.12 components from rawhide installed.

Steps:
make sure you are synced to recent rawhide for all the gnome pieces.
try to add the disk mounter to the panel via the right click menu.
B

Actual results:
disk mounter outline appears for a second..but then disappears on the panel and
can not be interacted with.

Expected results:
Visible applet handlebar should be visible even if no disks are available on the
system to mount.

Additional info:
This could very well be related to bug 167108
Comment 1 sangu 2005-09-14 22:03:51 EDT
bug 168334 and bug 167108 seem to be related to bug 167985 .

bug 167985 is that /usr/libexec/libegnome-vfs-daemon doesn't be executed.
Comment 2 sangu 2005-09-14 22:10:45 EDT
and please search /system/storage/ values in gconf-editor and see also :
attachment 117646 [details]

Comment 3 Jef Spaleta 2005-11-18 15:58:13 EST
I think this issue has now been fixed with recent rawhide updates.
sangu, have anything else to add?  I'm pretty comfortable closing this out as
the reporter.

-jef

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.