Bug 168407 - No match for USB device Epson EPL-6100L
No match for USB device Epson EPL-6100L
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: foomatic (Show other bugs)
3
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-15 15:37 EDT by Eric PLETAN
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-04-27 18:03:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Eric PLETAN 2005-09-15 15:37:42 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050909 Fedora/1.0.6-1.2.fc3 Firefox/1.0.6

Description of problem:
I have installed my printer EPSON EPL-6100L without problem but the test page is not good and I have the following message :
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Adding start banner page "none" to job 3.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Adding end banner page "none" to job 3.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Job 3 queued on 'epl-6100l-2' by 'root'.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Started filter /usr/lib/cups/filter/texttops (PID 7510) for job 3.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Started filter /usr/lib/cups/filter/pstops (PID 7511) for job 3.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Started filter /usr/lib/cups/filter/foomatic-rip (PID 7512) for job 3.
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Started backend /usr/lib/cups/backend/hal (PID 7513) for job 3.
E [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] PID 7512 stopped with status 3!
I [15/Sep/2005:21:22:23 +0200] Hint: Try setting the LogLevel to "debug" to find out more.

Printing of "testpage.asc" on printer "epl-6100l-2" was aborted.



Version-Release number of selected component (if applicable):
foomatic-3.0.2-13.4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.delete all printer queue
2.connect with USB cable and power on the printer
3.reboot the computer
4.detect and install the new material (during the boot) => OK
5.try to print test page => NOK
  

Actual Results:  None printing page

Expected Results:  The printer should have been recognized and print the page test and others documents

Additional info:
Comment 1 Tim Waugh 2005-09-21 04:53:50 EDT
When you run system-config-printer from a shell prompt and configure the
printer, do you get any useful output messages?
Comment 2 John Thacker 2006-04-27 18:03:46 EDT
No response from reporter, closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.