Bug 1687797 - vdo internal 'pvcreate --test' needs to set scan_lv to 1 due to lvm behavior change bug 1676598 when run on LV
Summary: vdo internal 'pvcreate --test' needs to set scan_lv to 1 due to lvm behavior ...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: vdo
Version: 7.7
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
high
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: bjohnsto
QA Contact: Jakub Krysl
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1684249 1690970
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-03-12 12:23 UTC by Andy Walsh
Modified: 2019-11-06 14:30 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version: 6.1.2.36
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1684249
Environment:
Last Closed: 2019-08-06 13:08:20 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2019:2233 None None None 2019-08-06 13:08:25 UTC

Comment 7 Jakub Krysl 2019-05-29 10:41:37 UTC
# rpm -qa vdo
vdo-6.1.2.41-4.el7.x86_64
# vdo create --name vdo --device /dev/sda --verbose
[snip]
    pvcreate --config devices/scan_lvs=1 -qq --test /dev/sda
[snip]
VDO instance 0 volume is ready at /dev/mapper/vdo

Comment 9 errata-xmlrpc 2019-08-06 13:08:20 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2019:2233


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.